Ønsker du at låne penge via din mobil, men gider du ikke at skulle vente i lang tid på at få dine penge udbetalt, er der heldigvis rig mulighed for at låne penge hos udbydere, der kan overføre med det samme.

Det er nemt og hurtigt at ansøge, og lige så snart du har fået din ansøgning godkendt, går der ikke lang tid, før du kan have pengene stående klar på din konto.

Din ansøgning blive behandlet med det samme

Vælger du ansøge om et lån fra din mobil, skal du bare åbne nettet på din telefon og gå ind på din ønskede udbyders hjemmeside. Herinde skal du udfylde ansøgningen, som ikke tager meget mere end et minut eller to. Du skal blot indtaste dit ønskede beløb og din ønskede løbetid, og så kan du ellers sende din ansøgning afsted.

Når du har sendt din ansøgning ind, får du heldigvis svar på den med det samme. Der er ikke noget med at vente en dag eller to, før du hører fra udbyderen. Det hele foregår elektronisk, hvilket også gør det mulig at kreditvurdere dig med det samme og dermed svare på din ansøgning.

Nemt at ansøge fra mobilen

Det er lige før, det er nemmere at ansøge fra din mobil, end at skulle ansøge fra din computer eller tablet. Mobilen har du jo altid lige ved hånden, og hvis du også har en app til dit NEM-id, kan du klare det hele bare ved hjælp af din mobil.

NEM-id skal du bruge til at underskrive låneaftalen, så du kan ikke få et lån igennem, hvis du ikke har adgang til NEM-id. Så har du ikke appen, skal du have dit nøglekort ved hånden for at kunne underskrive låneaftalen og dermed få dine penge.

Lynhurtig udbetaling

Langt de fleste låneudbydere arbejder heldigvis med en rigtig hurtig udbetaling. Nogen gør det selvfølgelig hurtigere end andre, men du kan godt regne med, at langt de fleste udbetaler dine penge inden for 24 timer i hverdagene.

Hvis du gerne vil have dine penge kvikt og inden for bare et par minutter, skal du huske at vælge en låneudbyder, der arbejder med straksudbetaling. Det er ikke alle, der gør det, men der er nogle få, som du bare kan vælge at ansøge hos i stedet for. Så har du altså pengene inden for et øjeblik.

Shop videre med det samme

Og det giver dig så mulighed for at kunne shoppe videre med det samme. Det kan være, du er på tur med vennerne og har fundet noget, du gerne vil købe, men som du ikke har råd til. Med et hurtigt lån via din mobil, kan du altså få pengene ind på din konto på bare et par minutter, og så har du nemt og hurtigt råd til det, du ønsker at købe.

Det er så let at ansøge om et kvikt lån fra din mobil, og alle kan finde ud af det. Er der noget, du gerne vil købe her og nu, er det bare med at ansøge om et lån til det.