Ønsker du at låne penge, men er du optaget i RKI, kan du stadig være heldig at finde steder, der gerne vil låne penge ud til dig. Vi kan dog ikke anbefale at tage RKI lån.

Det er dog de færreste udbydere, der gør sig i at låne penge ud til folk, der er optaget i RKI, men det betyder ikke, at det er umuligt at finde et sted, hvor du altså kan låne penge. Bemærk dog at RKI låneudbyderne ikke garanterer dig lån trods RKI. Det eneste de lover er at RKI ikke er en hindring. Det betyder at de er villige til at kigge på din ansøgning på trods af RKI. Du bliver dog fortsat kreditvurderet, som ved alle andre lån.

Se her hvor du kan låne trods RKI:

Lån penge hurtigt online på din mobil

Når du har fundet frem til en udbyder, der gerne vil låne dig penge, selvom du er i RKI, kan du typisk ansøge nemt og hurtigt direkte fra din mobil. De fleste udbydere har nemlig opdateret deres hjemmesider, så de er perfekt optimeret til at kunne bruges fra mobiler. Vi kan dog ikke anbefale at stifte nye lån, når man er registreret i RKI.

Så du skal hverken have fat i en tablet eller en computer for at sende din ansøgning afsted. Du skal bare hoppe ind på deres hjemmeside via browseren på din mobil, akkurat som du ville besøge enhver anden hjemmeside. Og her kan du så udfylde din ansøgning om at få et lån.

Så nemt at ansøge

Det er heldigvis blevet så nemt at ansøge om et lån, så alle kan finde ud af det. Du skal som regel bare udfylde et par informationer om dine ønsker, og så får du typisk svar på din ansøgning med det samme, når du har sendt den afsted.

De informationer, du skal indtaste hos låneudbyderen, er gerne det beløb, du ønsker at låne, samt den ønskede løbetid – det vil sige den periode, du ønsker at betale lånet tilbage over. Jo længere en løbetid du vælger, desto lavere bliver din månedlige ydelse også – men til gengæld vil din samlede pris for lånet stige.

Lån til alt det du har lyst til

Med et lån fra din mobil kan du altså låne penge til lige netop det, du går og drømmer om. Hvad enten det er en ny sofa, en ferie med familien eller en splinterny bil, kan du ansøge om at låne pengene til det via din telefon.

Der er ingen grænser for, hvad du kan vælge at låne penge til. Uanset beløbets størrelse får du typisk svar på din ansøgning med det samme, og du kan endda være så heldig at få pengene ind på din konto inden for bare et par få minutter. Det er virkelig effektivt.

Bliv rig på oplevelser

At kunne låne penge nemt og hurtigt fra din mobil, giver dig mulighed for at blive rig på oplevelser. Hvis du ikke føler, at du har råd til at opleve særlig meget i dit liv, kan du altså få pengene til det ved at ansøge om et lån.

Hvad du har lyst til at tage ud og opleve, bestemmer du helt selv. Det er helt op til dig, så det er en god idé at mærke efter i maven, hvad du gerne vil ud at opleve. Når du har fundet frem til det, kan du bare ansøge om at låne lige netop det beløb, du har brug for til at kunne realisere den ene oplevelse.

Pengene kan blive udbetalt her og nu

Hvis du vælger at ansøge hos de mest effektive og hurtige låneudbydere, kan du være heldig at få dine nye penge direkte ind på din konto bare få minutter efter, at dit lån er blevet godkendt.

Det er ikke alle udbydere, der tilbyder dig at få pengene så hurtigt, så hvis det vigtigt for dig at få pengene med det samme, er det en god idé at lægge mærke til dette, når du besøger de forskellige udbyderes hjemmesider. De er gode til at gøre dig opmærksom på det, hvis de har en hurtig udbetaling.