Er du træt af at vente lang tid på at få dine penge udbetalt, når du skal låne, kan du med fordel gå efter de udbydere, der tilbyder straksoverførsel af lånebeløbet.

Du kan let og hurtigt ansøge direkte via din mobil, så længe du bare har mulighed for at gå på nettet på din telefon. Så kan du ansøge om pengene på bare få minutter.

Få pengene inden for 5 minutter

Og hvis du er smart, sørger du for at ansøge hos en af de udbydere, der kan tilbyde dig at overføre pengene til din konto på bare fem minutter. Det kan lade sig gøre, fordi de overfører pengene med straksoverførsel, så du slipper for at vente på dine penge.

Det er endnu ikke alle udbydere, der tilbyder at gøre dette, og langt de fleste tilbyder stadig også bare udbetaling inden for 24 eller 48 timer. Men der er altså flere og flere, der kan tilbyde dig at modtage pengene her og nu, så du kan gøre brug af pengene med det samme.

Ansøg nemt via din mobil

Uanset om du vælger at ansøge om et lån hos en af de udbydere, der kan udbetale pengene her og nu, eller om du vælger at ansøge om dit lån hos en af de udbydere, der arbejder med en længere udbetalingstid, kan du altså ansøge nemt og hurtigt direkte via din mobil.

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på hjemmesiden for den udbyder, du gerne vil låne penge hos. Her skal du blot indtaste det beløb, du gerne vil låne, samt angive den løbetid du gerne vil have på dit lån. Herefter skal du bare sende din ansøgning afsted.

Din ansøgning bliver behandlet direkte

Når du har klikket på knappen for at ansøge, skal du ikke vente i lang tid på at få svar på, om det kan lade sig gøre at låne pengene eller ej. Faktisk arbejder langt de fleste online udbydere med direkte behandling af din ansøgning, så du altså får svar på den inden for bare et par sekunder, efter at du har trykket på ansøg knappen.

Systemet foretager en automatisk kreditvurdering af dig, og på den måde har udbyderen altså mulighed for at give dig svar på din ansøgning med det samme, så du slipper for ventetid.

Slip for at stille sikkerhed

En anden fordel ved mange af de danske online låneudbydere er, at du slipper for at skulle stille sikkerhed langt de flest steder. Nogle enkelte steder kan der være et krav om en fast månedlig indtægt, men det er langt fra tilfældet hos alle udbyderne, hvilket gør det muligt for stort set alle at ansøge om et lån.

Så længe du bare opfylder de øvrige krav, som udbyderen nu engang måtte have, kan du altså vælge at sende din ansøgning om et lån ind og dermed låne et beløb til lige netop det, du går og drømmer om at købe.

Find låneudbydere med hurtigste udbetaling

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at finde frem til de låneudbydere, der har den hurtigste udbetaling af lånet, kan du med fordel bruge en af de mange sammenligningssider, der er lavet, og som let kan finde rundt omkring på nettet. Her kan du let filtrere ud fra dine kriterier og dermed finde hurtigt frem til de udbydere, der arbejder med straksoverførsel af dine penge.

Så savner du nogle flere kroner og ører på din konto, er det altså bare med at gribe efter din mobil og lede efter en udbyder, der kan låne penge ud til dig med en hurtig udbetaling.