Har du brug for et mobillån, er det heldigt, at der er mange udbydere, der tilbyder dig at låne penge direkte fra din telefon – og så endda helt uden at skulle sende en sms.

Sms lånet er nemlig lavet om til, at du bare skal ansøge om at få dit lån direkte fra nettet på din mobil. Det er nemt, hurtigt og ikke mindst effektivt, og du kan være heldig at få dine penge på bare et øjeblik.

Lån direkte fra telefonen

Selvom det i mange år har været muligt at låne penge fra din mobil, er det først inden for de sidste små 10 år, at det har været muligt at ansøge om det direkte fra din mobils browser og dermed slippe for at skulle låne penge via sms.

Du skal bare bevæge dig ind på hjemmesiden hos den udbyder, du gerne vil låne fra. Derinde skal du udfylde ansøgningen, akkurat som du ville gøre det på en computer. Når du har gjort det, skal du bare sende din ansøgning afsted, hvorefter du typisk vil modtage svar med det samme.

Hvis du vil have tilbud fra flere forskellige banker på én gang, så kan du lave en ansøgning hos Pengeland. Det er helt uforpligtende og super nemt.

Besøg Pengeland her

Lån penge på 5 minutter

Hvis du er så heldig at blive godkendt til at kunne få dit lån, skal du blot underskrive låneaftalen. Har du valgt en udbyder med en hurtig udbetaling, kan du få dine penge ind på din konto inden for bare 5-10 minutter, hvorefter du bare kan bruge løs af dem.

Hvis der er tale om et højere beløb end bare et par tusinde kroner, er det ikke sikkert, du kan være lige så heldig, da de fleste låneudbydere med en hurtig udbetaling typisk kun gør sig i lån inden for 1000 – 10.000 kroner. Men du kan stadig få dine penge inden for bare en dag eller to, selvom du vil låne op imod flere hundrede tusinde kroner.

Lån når du ikke er derhjemme

At kunne ansøge om et lån direkte fra din mobil, gør det muligt for dig at sende din ansøgning afsted, selv når du ikke er hjemme. Det er utrolig smart, hvis du eksempelvis får brug for at låne penge, når du er på ferie.

Det kan jo være, at du står på din ferie og pludselig får uforudsete udgifter, som du ikke har råd til at betale, men som du er nødt til. Så er det smart lige at kunne hive mobilen frem og ansøge om at låne det beløb, du mangler.

Det skal du huske

Det eneste, du skal huske at have med dig, når du gerne vil låne penge fra din mobil, er dit NEM-id. Det er nemlig ikke muligt at ansøge om et lån online uden at have dit NEM-id med dig.

Du skal nemlig bruge dit NEM-id til at underskrive den låneaftale, du opretter med det enkelte firma. Og det kan kun gøres med dit NEM-id. Så husk at få det med dig på din ferie, hvis du ikke allerede har pakket det, hvis du vil have mulighed for at låne penge undervejs.