Hvis du bare har brug for at låne et par tusinde kroner eller 3000, kan du nemt og hurtigt ansøge om at få det via din mobil.

Det tager ikke meget mere end et minut eller to, og du kan være heldig at få dine 3000 kroner ind på din konto allerede i løbet af bare 5 minutter. Så står du og mangler penge her og nu, skal du bare have din smartphone ved hånden.

Mange minilån

Der findes rigtig mange udbydere på markedet, der gør sig inden for den kategori, der hedder minilån. Minilån er lån, der går op til 5-10.000 kroner, og fordelen ved at der er så mange udbydere er, at du nemt kan finde frem til dem, der passer bedst til dine behov.

Hvis du er smart, går du lige hurtigt ind og sammenligner de mange lån med hinanden, så du nemt kan finde frem til det lån, der er billigst for dig og det beløb, du gerne vil låne. Det tager ikke mere end et minuts tid, og det kan spare dig for mange penge.

Ansøg direkte fra din mobil

Hvad enten du gerne vil låne 3000 kroner, mere eller mindre, kan du ansøge om det direkte fra din mobil. Førhen var det sådan, at du skulle sende en sms afsted for at få dit lån, men nu skal du altså bare bruge nettet på din smartphone, og så er du kørende.

Du skal blot gå ind til den udbyder, du gerne vil låne penge af. Herinde skal du indtaste lige netop det beløb, du gerne vil låne, hvorefter du skal vælge den ønskede løbetid på dit lån. Når du har gjort det, skal du bare sende ansøgning afsted, og så får du direkte svar på om, du er blevet godkendt eller ej.

Lån fra 100 til 10.000 kroner nu

Faktisk er det muligt at låne helt ned til bare 100 kroner, så hvis du har brug for at låne endnu mindre end 3000 kroner, kan det også sagtens lade sig gøre.

Det er lige så nemt at ansøge om et lån på 100 kroner, som det er at ansøge om et lån på 10.000 kroner eller endnu mere. Selve processen er det samme. Det eneste, der ændrer sig, er prisen for at låne pengene. Det giver sig selv, at det er dyrere at låne 10.000 kroner, end det er at låne 100 kroner.

Bestem selv hvad du bruger pengene på

Fordelen ved at låne penge via din mobil er, at der ikke er nogen, der bestemmer, hvad du bruger pengene på. Det er helt op til dig selv at finde ud af, hvad du gerne vil forkæle dig selv eller din omgangskreds med.

Der er ingen grænser for, hvad du kan låne penge til, så det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan købe for dine 3000 kroner, eller hvor meget du nu ender med at låne. Det åbner op for en masse muligheder for dig.