Hvis du gerne vil låne penge fra din mobil, kan du glæde dig over, at det er nemt, hurtigt og sikkert at ansøge om et lån fra din telefon.

Alle online låneudbydere kan tilbyde dig at låne penge, og du kan let ansøge direkte fra din mobil. Så selvom du ikke er i nærheden af en computer eller en tablet, kan du altså stadig ansøge om at låne penge hos stort set alle online udbydere.

Flere steder at vælge imellem

Hvis du er på udkig efter at låne penge gratis via din mobil, er der heldigvis flere steder, der tilbyder dig dette. Dermed er du ikke tvunget til at skulle bruge en enkelt udbyder, da du let kan shoppe rundt mellem et par stykker, der alle tilbyder at låne penge ud til dig gratis.

Der er dog typisk nogle særlige krav til de gratis lån, så dem skal du lige være opmærksom på, hvis du vælger at ansøge om denne type lån. Det er blandt andet løbetiden, du skal lægge mærke til, da den godt kan være anderledes end på almindelige kviklån.

Kort løbetid på gratis lån

For på de gratis lån er der som regel en langt kortere løbetid. I hvert fald hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet om at kunne låne pengene gratis. Løbetiden vil typisk ligge på et sted mellem 14 dage og 30 dage.

Dermed skal du altså have betalt pengene tilbage inden for den periode, der nu engang er hos den udbyder, du ender med at ansøge hos. Hvis du ikke overholder den tilbagebetalingsfrist, vil betingelserne skifte over til at ligne dem, du kender fra et normalt kviklån, og så er det ikke længere gratis at låne pengene.

Lån hurtigt og nemt

Det er heldigvis hurtigt og nemt at ansøge om et lån via din mobil. Du skal bare klikke dig ind til en af de låneudbydere, der tilbyder dig at låne penge gratis, og så skal du ellers bare udfylde den formular, der som regel er at finde på forsiden inde hos den enkelte låneudbyder.

Når der er tale om gratis lån, vil du ofte ikke kunne låne meget mere end et par tusinde kroner. Så du skal indtaste det beløb, du ønsker at låne, og på de gratis lån vil løbetiden som regel være sat meget kort, så du har altså ikke mulighed for at vælge din egen.

Har du brug for flere penge?

Har du brug for at låne mere end bare et par tusinde, kan det være en udfordring at finde en udbyder, der er villig til at låne pengene ud gratis.

Derfor skal du nok forvente at skulle betale af på lånet på samme måde som ved et almindeligt lån, hvis du skal låne mere.